Jak powstaje Bailss?



Sprawdzenie jakości składników

Przede wszystkim zwracamy uwagę na jakość składników takich jak papryka, pomidory, a nawet chili i czosnek. Każdy produkt jest dokładnie sprawdzany i weryfikowany po otrzymaniu od lokalnych rolników. Jeśli firma kupuje od innej plantacji wtedy obie strony muszę podpisać odpowiednie umowy w celu sprawdzenia jakości i pochodzenia składników zakupu,


 

Produkcja

Drugim krokiem jest rozpoczęcie produkcji i kontrola nad nią na każdym etapie. Cała produkcja opiera się na weryfikacji każdego etapu poprzez kontrolę zgodnie z systemem HACCP. Zakład produkcyjny podzielony jest na różne strefy, które są stale monitorowane. Właściciele sosu zwracają szczególną uwagę na jego jakość, wybierając odpowiednie składniki i unikalne przyprawy, a także proces produkcji, który jest połączony z naturalnym sposobem pasteryzacji produktu. Pozwala to na zachowanie trwałości przez długi czas bez stosowania sztucznych konserwantów.


Sprawdzenie jakości i zgodności finalnego produktu

Na ostatnim etapie produkcji sprawdzamy, czy nasz sos spełnia wszystkie rygorystyczne wymagania. Właśnie dlatego Bailss ma tak wysoką jakość, zawsze ten sam smak i jest w 100% naturalny.