parallax background

Nasz Sos

 

Bailss to unikalny sos paprykowy o oryginalnym smaku.
Jak zrobić sos paprykowy, który można podawać na zimno?
Jak zrobić by idealnie pasował do: wędlin, grilla, kanapek, kiełbas, pieczonych mięs, chipsów, nachos oraz na gorąco do gulaszów, ryżu, makaronów, gołąbków, żeberek, pizzy, tortilli, kebaba, ryb oraz frytek?
O to należałoby zapytać właścicieli i pomysłodawców sosu Bailss. Jednakże ze względu na unikalny smak i wyjątkowy proces produkcji raczej nie podzielą się z Nami tą tajemnicą.


 

Bailss jest sosem dla każdego

Sos Bailss często używany jest jako dodatek do gorących sosów aby podkreślić i nadać im wyjątkowy smak. Szerokie zastosowanie pozwala na dodarcie do różnych grup wiekowych, zarówno dla kobiet gotujących obiady dla całej rodziny, jak również młodzieży do kanapek czy na imprezę do chipsów, wędlin czy nachos. Jest to uniwersalny produkt na który może pozwolić sobie absolutnie każdy. .